söndag 19 juli 2009

Hänt sedan sist.

Ja här har det varit uppehåll. Borde det inte vara så att man skriver som mest när man är nyligen blogginflyttad? Men ja då hände livet. Helt plötsligt var det mycket att stå i. Det skulle jobbas, skötas hus och lite annat smått och gott.

I fredags fick jag äntligen helg! Och då bar det av till Varberg där föräldrarna hade hyrt en stuga. Lite miljöombyte är ju aldrig en nackdel. Det var blött av allt regn men ändå mysigt.

Håller på att läsa en bok nu sedan slutet av juni. En bok som jag har fått som uppskattning av föräldrarna till de barn jag jobbar med. Så sött och jag blev verkligen rörd av att jag, vikarien som har jobbat i två veckor, fick en present jag med. Så oväntat och jag blev så glad.

Nu när jag fick boken kände jag mig tvungen att läsa den. Som att visa att jag är faktiskt värd den och att jag uppskattar den gest de gjorde. Nu har jag läst ut den och jag känner mig bättre till mods eftersom jag inte fann boken så värst bra. Men jag ville ändå läsa ut den för den har jag fått av föräldrar som har tänkt på mig. Sådant värmer.

Imorgon är det måndag och tydligen ska jag jobba då också. Blev erbjuden jobb i lördags. Och jag slog till. Eftreåt tänker jag att ledighet klingar inte helt fel det heller men samtidigt så är ju det rätt bra att kunna betala sin hyra också.

Jaja later folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar